Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

"Oh my god, I'm thinking in English!"

Hi, how are you doing?!

Nyt on ekat esseet tehty. Voiss... Väänsin tietenki kaikki kolme esseetä niin viime tipassa, että teksti oli todella laadukasta. Toivotaan että Erasmus-essee käsite on todella olemassa, ja ne päästää meiät läpi jos ollaan es yritetty! Mutta ei täällä voi tuhlata liikaa aikaa opiskeluun... !? :)

Kävin Dublinissa ja Galwayssa ja kummatki oli aivan mahtavia paikkoja! Galway oli ihanan pieni, viihtysä ja eloisa kaupunki. Oltiin hienossa merenrantanäköala B&B:ssa yötä. Käytiin päiväretkellä Cliffs of Moherilla (20e ja se kesti klo 9-18), linnoissa ja muissa kiinnostavissa paikoissa siinä lähettyvillä. Cliffsit oli kyllä uskomattomat, vaikka tietenki sato vettä ihan kaatamalla ja tuuli. Sateenvarjolla ei tehny yhtään mittään, ku vettä tuli joka suunnasta! Mutta maisemat oli oikeesti HIENOT! http://www.cliffsofmoher.ie/TheCliffs.aspx Matkan aikana irlantilainen bussikuski selitti ummet ja lammet nähtävyyksistä, ja tietenki tarinoita keijuista ja haltijoista, ja mitä ihmisille on käyny ku ne on häirinny niitten asumuksia tms... ;)

Dublinissa oltiin Abraham House hostellissa yötä ja se oli noh.. hostellimainen. Karut huoneet, joissa oli kylmä+biletystä ja hämärää porukkaa illalla yhteisissä tiloissa jne... Mutta aamupala oli hyvä, sijainti ihan paras ja halpa hinta. Onneksi pääsen Dubliniin uuestaan parin viikon päästä, ku siellä on niin paljon nähtävää... Käytiin kattoon linnoja/kirkkoja/katedraaleja ja tsekattiin pari puistoaki. Aurinko paisto ja lämmitti kivasti. Shoppailtiin ku hullut, ja illalla käytiin pubeissa kuuntelemassa irlantilaista musiikkia.. Perusmeininki! Huomas kyllä eron Suomeen, ku sunnuntainaki oli kaupunki täynnä ihmisiä. Myös maanantai sattu olemaan paikallinen pyhäpäivä ja me oletettiin että kaikki paikat on kiinni jne, niin pyh! Kadut kuhisi porukkaa ja ostoskeskukset ja ravintolat oli kaikki auki. Samana maanantaina Dublinissa sattu olemaan vielä joku maratooni, joten kadut oli täynnä kannustajia, musiikkia ja muuta meininkiä. Nice!

Oon siis skippaillu pikkasen noita luentoja/tutoriaalejaki lähiaikoina, ku oon ollu Dublinissa/Galwayssa tai kirjottanu paniikissa esseitä kotona... Mutta nyt alan taas käymään niillä, I promise! Ja ei siellä oo sinänsä läsnäolopakkoa, joten ehkä mää selviän, jos nyt vaan pääsen taas kärryille mistä siellä puhutaan... Esseet oon kuitenki palauttanu ajoissa !

Kannattaa muuten ottaa sitä lämmintä villavaatetta mukaan, jos tulee tänne. Alkaa ilmat kylmentyä ja nää talot on oikeesti kylmiä. Paitsi Plasseyssa on ollu vielä toistaseksi lämmintä sisällä, vaikka lämmin vesi onki loppunu muutamia kertoja. Kokoajan saa ihmetellä noitten irkkujen vaatetusta ulkona, etenki iltasin, ku asteita on about 10 ja tyypit kulkee hameet ja t-paidat päällä.

Eipä siinä, hauskaa Halloweenia! (Täällä sitä juhlitaanki kunnolla, ku meillä on huomenna, perjantaina ja sunnuntaina Halloween partyt. Pitäs vaan vielä keksiä joku asu... Hmm?)

See ya later!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti